+45 42 53 69 00Book tid

Camilla

Hvis du ønsker massage eller fysioterapi af en behandler, som er rigtig dygtig med sine hænder og samtidig har en dybdegående forståelse af kroppens funktioner, så er Camilla den helt rigtige for dig.

Om Camilla

Viden om massages påvirkning af musklerne

Som fysioterapeut-studerende har Camilla en særlig stor viden om kroppens opbygning. Dvs. at hun forstår sig på kroppens anatomi- og bevægeapparatet. Herunder led, muskler og knogler. Fysioterapeutuddannelsen giver hende yderligere forståelse for genoptræning og behandling af skader mm. som skulle volde problemer hos dig som klient.

Stor tryghed, når du får massage eller fysioterapi

Netop fordi uddannelsen i fysioterapi giver så stor viden om kroppens sammensætning, så kan du som klient være helt sikker på, at du får den mest kompetente behandling, når du er hos en af Kaatsus udvalgte fysioterapeuter. Når du får massage hos Camilla er fokus på afspænding, udspænding, smertelindring og manuel vævsbehandling. Ligeledes vil hun også altid give dig gode råd til udstræk og øvelser med hjem, hvis hun finder det nødvendigt. Du vil få en ærlig vurdering af dine skader og spændinger, når du kommer hos Kaatsu Massage og Fysioterapi, og hvis Camilla ikke kan hjælpe dig, vil du altid få det at vide.

Har dyrket sport på eliteplan og har selv haft skader

Camilla har altid elsket at være fysisk aktiv og har dyrket flere typer sport siden barnsben. Bl.a. dans på eliteplan, som har ført hende til deltagelse ved både DM, EM og VM i hiphop. Ved siden af har hun dyrket kampsport og styrketræning og har det brune bælte i karate. Hun har i mange år undervist børn og unge i dans både på nybegynder og konkurrence niveau, så hun har god forståelse for også at behandle børn, hvis det ønskes. Camilla har selv haft skader grundet sin sport, bl.a. i hoften. Hun kan derfor relatere til dig, hvis du slås med skader eller tilbagevendende spændinger. Hun kender selv til frustrationen ved skader, og hvor store problemer det kan volde dig i dagligdagen.

En imødekommende behandler med forståelse for dig

Camilla er en meget imødekommende og åben person, der er nem at snakke med. Hun har derfor stor forståelse for, at sætte sig ind i hvad dine ønsker for massagen er. Lige meget om du har en idrætsskade, som skal behandles eller om du ønsker en afslappende massage, hvor du finder ro i kroppen, så tilretter Camilla sine behandlinger, så de passer til dig.

 

Ønsker du behandling af en fysioterapeut, der kan massagere og samtidig give dig råd om, hvordan du forbedrer din krops funktioner? Så book Camilla under “book tid“, Kontakt os, eller ring: 42 53 69 00

Vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

København K

Sporting Health Club

Frederiksberg

Hotel Josty

Østerbro

Nordhavn Studio

Kompagnistræde

Kaatsu Massage

Ønsker du en behandling?

Hvis du ønsker en behandling af Camilla eller en af vores andre dygtige behandlere, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vores lokationer har åbent 24 timer i døgnet, så du kan få det til at passe ind i din hverdag. Kontakt os for at booke Martin ved hjælp af nedenstående links.

Udtalelse fra kunder