+45 42 53 69 00Book tid

Astrid

Astrid er i gang med at blive fysioterapeut. Udover at være dygtig til massage er hun også virkelig sød og imødekommende som menneske. Astrid har et brændende ønske om at gøre en forskel for den enkelte gennem fysioterapi og massage, og hendes behandlinger er altid helt målrettede mod netop dine problemer.

Om Astrid

Fysioterapi som grundsten i behandlinger

Igennem sit studie i fysioterapi får Astrid en rigtig god teoretisk viden om, hvordan kroppen er skuet sammen. Her lærer hun til dagligt om bevægelsesapparatet: knogler, muskler, led, sener osv. Dette giver hende en god forståelse for, hvordan smerte ét sted ofte kan påvirke et andet sted, samt hvilke problematikker, der kan opstå.  

Træning kan blive en del af behandlingen

Astrid træner selv ca. 4 gange om ugen, og hun kan selv mærke, hvor meget det betyder for hendes eget humør, hvis hun en uge ikke får trænet. Hun elsker at skubbe sine egne grænser og prøve nye øvelser, som er sjove og udfordrende på en måde så de stadig ikke overbelaster kroppen. Astrid vil derfor med glæde give dig øvelser med på vejen, ligesom hun vil synes det vil være fedt at hjælpe dig igang med træning. Dette er et tilbud til dig, som kunne ønske at opnå en sundere krop, men som har behov for støtte og hjælp til at opnå bedre sundhed og blive smertefri.

Massage og fysioterapi tilpasset til dine behov

Astrid har et stort fokus på, at alle kroppe er forskellige. Hun gør derfor sit ypperste for, at hver behandling tilpasses de individuelle behov og ønsker. Ydermere synes hun, at det er vigtigt at have en åben dialog med dig som klient undervejs, så du kan få den bedst mulige behandling og gå fra Kaatsu Massage & Fysioterapi med et smil på læben. Desuden gør hun også meget ud af at skabe et trygt rum, så du kan føle dig så afslappet som muligt mens behandlingen står på.

Vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

Vesterbro

Sporting Health Club

Frederiksberg

Hotel Josty

København

Hotel Skt. Petri

Vil du have styr på dine spændinger?

Du kan altid få fat i os – vores telefon er åben 24 timer i døgnet. Så hvis du vil booke Astrid eller en af vores andre dygtige behandlere, så tøv ikke med at tage fat i os på:

Udtalelse fra kunder