+45 42 53 69 00Book tid

Annemette

Annemette er daglig leder hos Kaatsu Massage, og hun blev færdiguddannet som fysioterapeut i 2016.

Om Annemette

Som fysioterapeut har Annemette en bred viden om kroppens struktur og musklernes funktioner. Igennem denne viden er hun i stand til at udvikle, styrke, vedligeholde og genoprette optimal bevægelses- og kropsfunktionalitet i alle muskler i kroppen. Annemette er dygtig til at undersøge muskel- såvel som ledsmerter, og derfra planlægge et behandlingsforløb her hos Kaatsu Massage. Et forløb der er specifikt udviklet i tråd med den enkelte kundes problemer eller ønsker.

Som fysioterapeut skræddersyer Annemette behandlingsforløb til netop dig

Annemette har derudover erfaring med cupping, graviditets-, shiatsu-, taktil massage, kinesiologi og ledmobilisering. Hun kan hjælpe dig til at styrke, vedligeholde og genoprette din optimale bevægelse- og kropsfunktion. Hjælpen kan du få ved manuel behandling og/eller med fysioterapeutisk træning. Annemette er dygtig til at undersøge såvel muskelsmerter, som ledsmerter. Derfra planlægger Annemette et behandlingsforløb, som er specifikt udviklet i tråd med den enkeltes behov og ønsker. Det gør, at forløbet bliver så effektivt som muligt, og rent faktisk vil virke. Her er dine behov i fokus – det er det allervigtigste for en succesfuld behandling.

Annemette er et meget empatisk og behageligt menneske, der er god til at lytte og sætte sig ind i, hvordan du har det, og dermed hvordan hun bedst kan hjælpe dig. Hun vil med glæde byde dig velkommen hos os i Kaatsu Massage.

Vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

Vesterbro

Sporting Health Club

Frederiksberg

Hotel Josty

København

Hotel Skt. Petri

Ønsker du en behandling?

Hvis du ønsker en behandling af Annemette eller en af vores andre dygtige behandlere, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vores lokationer har åbent 24 timer i døgnet, så du kan få det til at passe ind i din hverdag. Kontakt os for at booke Martin ved hjælp af nedenstående links.

Udtalelse fra kunder