+45 42 53 69 00Book tid

Andreas

Hvis du ønsker massage eller fysioterapi af en fysioterapeut, der rigtigt kan trykke igennem, og samtidig er et utroligt rart og varmt menneske, så skal du vælge Andreas.

Om Andreas

Stor viden om anatomi ved massagebehandling

Andreas er ved at uddanne sig til fysioterapeut og har derfor stor anatomisk viden, når han masserer eller behandler. Uddannelsen i fysioterapi gør, at han som behandler har en helt særlig bred forståelse for, hvordan kroppen arbejder. Han har en stor passion for fysioterapi og massage, og han lægger stor vægt på høj kvalitet i behandlingen.

Styrke til ægte dybdegående massage

Til dagligt er Andreas selv meget fysisk aktiv. Han både løber og styrketræner på dagligt plan, så han har derfor styrken til rigtigt at komme i dybden med musklerne, når han masserer. Han har stor erfaring indenfor fodbold, som han er meget interesseret i og har spillet i rigtig mange år. Igennem sin mangeårige erfaring med sport ved han, hvor stor en virkning massage kan have. Han har samtidig på egen krop mærket, hvor frustrerende skader kan være. Han ved, hvor lang tid det kan tage at komme tilbage til normal form, hvis man som klient ikke med det samme får den rigtige behandling. Han har derfor en rigtig god evne til at relatere til mennesker, der gennemgår skadesperioder.

Lyttende og empatisk fysioterapeut

Som menneske er Andreas en person, der altid ser det bedste i andre mennesker. Han er åben, flink og imødekommende. Han er lyttende og har forståelse for de behov som mennesket har, og vil kunne møde dig som klient på det sted, hvor du er. Om du træner og har skader, som du gerne vil i behandling for, eller hvis du bare ønsker en afslappende massage, hvor du kan finde ro, så kan Andreas hjælpe dig.

Vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

Vesterbro

Sporting Health Club

Frederiksberg

Hotel Josty

København

Hotel Skt. Petri

Ønsker du en behandling?

Hvis du ønsker en behandling af Andreas eller en af vores andre dygtige behandlere, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vores lokationer har åbent 24 timer i døgnet, så du kan få det til at passe ind i din hverdag. Kontakt os for at booke Martin ved hjælp af nedenstående links.

Udtalelse fra kunder