+45 42 53 69 00Book tid

Adam

Adam er færdiguddannet fysioterapeut i 2021, og han er derfor helt opdateret på nyeste forskning og metoder indenfor massage og fysioterapi. Derfor vil du hos Adam få en nytænkende og innovativ tilgang til din behandling. Desuden er han specialiseret indenfor løb og løbetræning, så hvis du har gener i relation til løb, er han den helt rette behandler for dig.

Om Adam

Fysioterapeut med speciale i dialog

Adam har som fysioterapeut specialiseret sig i sundhedspædagogik. Dvs. at han igennem sin uddannelse har dygtiggjort sig i at tale om det sundhedsfaglige “på almindeligt dansk”. Det er en stor styrke, at Adam igennem sine behandlinger kan få én til at forstå, hvor éns smerter kommer fra, og hvordan man aktivt kan arbejde med at forbedre dem. Udover at få en rigtig god behandling, vil du altså også opnå en bedre forståelse af din krop og dens funktioner.  

Ekspert i løb og løbeskader

Adam er selv en aktiv og dygtig løber, og han har igennem en årrække været ansat som løbeekspert i “Løberen”. Han ved derfor en masse om skader og overbelastning – både som følge af løbetræning men også i relation til f.eks. dårlig arbejdsstilling. Derfor kan han rådgive om biomekaniske problemstillinger og gener i kroppen, og han kan hjælpe til, at du som klient bliver bedre til at lytte til din krop.

Styr på nyeste forskning i massage og fysioterapi

Adam er lidt af en nørd indenfor fysioterapi. Han elsker derfor at holde sig opdateret på alle de nyeste rapporter og nyeste forskning indenfor feltet. Han elsker samtidig at afprøve nye metoder i sine massagebehandlinger. Han vil derfor sikre, at du som klient får den nyeste behandling på en måde, der passer allerbedst til din krop og dit sind.

Vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

Vesterbro

Sporting Health Club

Frederiksberg

Hotel Josty

København

Hotel Skt. Petri

Har du brug for massage?

Hvis du vil have massage eller fysioterapi af Adam eller en af vores andre dygtige behandlere, er du altid mere end velkommen til at tage fat i os. Kontakt os ved hjælp af nedenstående links.

Udtalelse fra kunder