+45 42 53 69 00Book tid

Massage København K, Hotel Skt. Petri

Massageklinik i København K

Om vores massage i København K

Besøg Kaatsu Massage på Skt. Petri i København og få en nærværende og lindrende massage.

Er du øm i kroppen, har en varig træningsskade eller har du bare brug for en afstressende og meditativ oplevelse? Så byder vi dig velkommen hos Kaatsu Massage på Hotel Skt. Petri.

Vi tilbyder mange forskellige typer massage i underskønne og bevaringsværdige omgivelser, kun fem minutters gang fra Nørreport st.

Vores dygtige massører vil tage god hånd om dig, så du bl.a. kan få mere overskud i din hverdag, lindret dine ømme muskler eller mindsket smerte og generne, der er opstået efter en fysisk skade.

Massage har en livsgivende effekt, der er sund for både krop og psyke. Ved hjælp af vedvarende tryk på muskler og væv, kan vi løsne op i dine muskler, øge din blodcirkulation og give dig en bedre bevægelighed i din hverdag. Det kan også afhjælpe symptomerne på stress, angst, depression og andre psykiske lidelser.

Hos Kaatsu Massage tilbyder vi mange forskellige typer massage, der hver har sit formål.

Sportsmassage

Sportsmassage hjælper din krop med hurtigt at komme sig efter intens eller vedvarende træning. Den kan også forbedre din førlighed eller lindre dine smerter, hvis du bruger kroppen meget i dit arbejde eller ofte udfører en krævende og hård fysisk aktivitet, der slider på dine muskler og væv.

Det er en hårdere type massage, der dykker ned i det dybe væv, så dine muskler hurtigere kan restituere. Det er, fordi det øger blodcirkulationen og blodgennemstrømningen til dine muskler.

Hvis du har overbelastet din krop – eller den føles tung og ugidelige – er sportsmassage derfor en sund og god kur.

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er designet til dig, der er kommet til skade eller oplever langvarige smerter. Det er en hårdere massage, der har til formål at afhjælpe skader. Derfor kan den også føles mere smertefuld end andre typer massage, som skal virke afslappende eller afstressende.

Fysiurgisk massage egner sig især godt til smerter, såsom:

  • Spændingshovedpine og migræne
  • Hold i lænden
  • Musearm
  • Tennis- og golfalbue
  • Hold i nakken

Fysioterapi

Har du brug for en vedvarende behandlingsform eller et træningsprogram, anbefaler vi, at du bestiller tid til vores fysioterapi.

Vores uddannede fysioterapeuter kan hjælpe med at tilrettelægge et godt træningsprogram, som er specialdesignet til dig og dine behov. Fysioterapi er traditionelt set blevet set som en måde at udbedre skader, men den bruges i høj grad også forebyggende.

Med et målrettet forløb, der indebærer både massage og genoptræningsøvelser, vil du nemmere kunne overkomme din skade og få din fulde funktionalitet tilbage igen.

Wellnessmassage

Massage i København KWellnessmassage er rendyrket forkælelse og afstressning. Derfor er det også en oplagt gaveidé til dine nærmeste – eller dig selv. Det er den næstmest mildeste form for massage, vi tilbyder, lige efter graviditetsmassage.

Denne slags massage egner sig godt til dig, som har brug for at slappe af og løsne op i de spændinger, der opstår i en helt almindelig hverdag. Massagen får din krop til at afgive endorfiner, der både er smertelindrende og modvirker stress. Vi arbejder her med lange og blide strøg, der skaber en større følelse af ro og overskud i kroppen.

Lider du af angst, depression eller stress, kan wellnessmassage også være til gavn. Den fører dig tilbage i din krop, så du kan fokusere på her og nu, i stedet for at bekymre dig om fremtiden.

Hvis du føler en vedvarende smerte, anbefaler vi, at du i stedet vælger en fysiurgisk massage.

Graviditetsmassage

Graviditet er hårdt for kroppen. Det ved de fleste. Ens krop gennemgår mange fysiske forandringer, som ikke kan være smertefuld, men kan også påvirker dit humør og førlighed.

Graviditetsmassage kan derfor være en god idé, hvis du lider af flere følgegener såsom ømhed og smerter under din graviditet. Det giver dig mere energi i din hverdag og lindrer både din krop og dit sind. Vedvarende ubehag og smerte kan være meget stressende, når du i forvejen er i færd med at gennemgå en krævende proces.

Graviditetsmassage er en meget blid form for massage, der har til formål at lindre dine smerter og løsne fysiske spændinger. Det gør vi ved lange og skånsomme strøg og tryk på de steder af kroppen, som er mest udsatte, når du er gravid.

Se alle vores lokationer

Amager

Radisson Scandinavia

Vesterbro

Sporting Health Club

Frederiksberg

Hotel Josty

København

Hotel Skt. Petri

Kompanistræde

Kaatsu Massage

Massage Rungsted

360° Sundhed

Udtalelse fra kunder